Política de Cookies

Informació General de les cookies

La confiança de l’usuari és important per a nosaltres, i per tant, en EOL SERVEIS GIRONA S.L ens preocupa protegir la seva privacitat. Un aspecte important d’això és proporcionar-li tota la informació possible sobre com utilitzem les teves dades de caràcter personal, inclòs com utilitzem l’emmagatzematge local de dades i tecnologia similar.

L’emmagatzematge local de dades implica emmagatzemar diferents tipus de dades localment en el seu dispositiu a través del seu navegador web. Les dades emmagatzemades localment poden, per exemple, contenir la configuració de l’usuari, informació sobre com navega pel nostre lloc web, quin navegador web utilitza, quins anuncis s’han mostrat, i el comportament similar en llocs web amb els que col·laborem. Les dades emmagatzemades localment poden ser utilitzades per personalitzar el contingut i les funcions en els nostres serveis de manera que les seves visites siguin més còmodes i tinguin més sentit.

Un mètode d’emmagatzematge local de dades són les galetes. Les galetes són petits fitxers de text que s’emmagatzemen en el seu dispositiu (PC, telèfon mòbil o tauleta) que ens permeten reconèixer el seu navegador web. Les galetes contenen informació principalment sobre el seu navegador web i sobre qualsevol activitat que s’ha produït en ell. Ens ajuden a garantir la seguretat i el funcionament òptim del nostre lloc web, una vegada surt del nostre web aquestes són eliminades (galetes de seguretat i galetes de sessió) i recullen informació sobre els productes que interessen a les nostres visites d’internet i sobre com naveguen a través del nostre lloc web perquè les nostres ofertes en línia siguin més atractives per als usuaris (galetes de seguiment).

Informació complementària de les galetes

Utilitzem l’emmagatzematge local de dades per a una sèrie de finalitats, com ara: permetre’ns realitzar els nostres serveis; aportar-te contingut pertinent, personalitzat quan visites els nostres llocs web; mesurar i analitzar el trànsit al nostre lloc web; millorar els nostres serveis; i dirigir publicitat específica. A continuació, s’ofereixen més detalls sobre aquests temes:

Per a la nostra publicitat

Utilitzem l’emmagatzematge local de dades en relació amb les activitats publicitàries. Això ens permet saber si i amb quina freqüència l’usuari ha vist un anunci o determinat tipus d’anunci, i quant de temps fa que el va veure.

També utilitzem l’emmagatzematge local de dades per construir segments i grups objectiu amb finalitats de màrqueting i per dirigir anuncis específics.

Per analitzar i millorar els nostres serveis

Utilitzem diverses eines de mesurament que ens proporcionen estadístiques i anàlisis relatius als nostres serveis. Aquestes eines ens permeten reconèixer el navegador web al llarg del temps i averiguar si l’usuari ha visitat el lloc web anteriorment i si és així amb quina freqüència. Aquestes eines ens ofereixen la possibilitat de tenir una visió general de quants usuaris únics tenim i com utilitzen els nostres serveis.

A més, utilitzem la informació que hem recollit i analitzat per desenvolupar i millorar els nostres serveis; per exemple, averiguant quins serveis generen molt trànsit o veient si un servei està funcionant de manera òptima.

Per a l’entrega i adaptació dels serveis al seu ús

Es requereix i és necessari l’emmagatzematge local de dades per tal de permetre’t utilitzar els nostres serveis, com ara informació sobre la teva configuració, que ens diu com s’han de presentar els serveis en el teu navegador web.

També utilitzem l’emmagatzematge local de dades per adaptar els nostres serveis al seu ús el millor possible.

Gestió de les galetes

Podeu desactivar les galetes o configurar el seu navegador perquè us avisi quan t’envien una galeta.

La configuració en el seu navegador web normalment mostra una llista de totes les galetes que han estat emmagatzemades per donar-te una visió general i, si ho desitges, per eliminar les galetes no desitjades. Normalment, pots indicar que acceptes l’emmagatzematge de galetes dels llocs web que visites o de tercers afiliats a aquests llocs web. També pots triar ser notificat cada vegada que s’emmagatzema una nova galeta. S’et proporciona a continuació orientació sobre com fer això en diferents navegadors web. El teu navegador web emmagatzema normalment galetes en una carpeta específica al teu disc dur, de manera que puguis examinar també el contingut amb més detall.

Tanmateix, les galetes que estan presents al lloc web canvien amb freqüència, i no totes les galetes són igual d’importants. Per tant, si EOL SERVEIS GIRONA S.L canvia l’ús de les galetes de seguiment, se t’informarà amb un missatge.

A més, hi ha disponibles serveis que han estat desenvolupats especialment per proporcionar als usuaris una llista actualitzada de galetes i altres mecanismes de seguiment.

Cal tenir en compte que si les desactives, és possible que no puguis gaudir de totes les funcionalitats del nostre lloc web.

A continuació, se t’ofereix un resum de com les dades emmagatzemades localment poden ser gestionades en diferents navegadors web. Tingues en compte que aquest procés pot canviar i que les descripcions donades aquí poden no estar actualitz