Edicions del Reremús publica el primer llibre de Júlia Pujolràs Casadevall, mestra i activista cultural de Salt, que recull un grapat de relats propers i quotidians


L’editorial saltenca Edicions Reremús ha publicat dos nous volums i al forn ja en té tres més elaborant-se. El primer a presentar-se, encara que per raons sanitàries s’ha hagut d’ajornar l’acte al 17 d’abril, és Petits moments, un llibre de relats propers i quotidians de Júlia Pujolràs, una personalitat molt coneguda i estimada de Salt –la senyoreta Júlia, per a molts– que tot i tenir una dilatada trajectòria escrivint en publicacions locals ara publica el seu primer llibre.

Es tracta d’un llibre en què Pujolràs recull històries humanes d’un món sovint i malauradament deshumanitzat. Són un recull de narracions efímeres, fugaces, nuades a les arrels dels records basades en vivències i converses que l’autora ha anat escoltant d’aquí i d’allà. Com explica ella mateixa, “tot i tenir la mala costum d’evadir-me i de fer petites excursions a mons interiors, intento captar bocins de mots trencats pels sorolls del carrer. Després, passo pel sedàs de la memòria tot allò que em resulta inservible, ho filtro i em quedo amb l’essència, que, al cap i a la fi, és la que dona sentit als escrits”.

Trobareu més informació en aquest enllaç en el reportatge que va fer Jordi Camps Linnell a El Punt Avui.

.

Deixa un comentari